Profiel


Mijn naam is Merel Verbunt.

In 2009 ben ik gestart met het geven van mindfulness training in de Geestelijke Gezondheid Zorg en De Volksuniversiteit Rotterdam.

De opleiding tot Mindfulness trainer heb ik gevolgd bij Joke Hellemans. (RINO)
De verdiepingsopleiding Mildheid heb ik in 2011 gevolgd bij Aukje Rood en Frits Koster. (Bureau voor Mindfulness yoga & Meditatie & Mildheid) De opleiding tot Compassie trainer heb ik in 2013 gevolgd bij Erik van den Brink en Frits Koster. (VUMC)

Naast mijn eigen trainings & coaching bureau ben ik werkzaam in de Geestelijke Gezondheids Zorg. Ik werk daar als preventiedeskundige en geef diverse trainingen aan volwassenen en senioren. Voorheen werkte ik op verschillende locaties en functies binnen de GGZ. Ik heb veel voorlichtingen, workshops, trainingen en deskundigheidsbevordering gegeven aan belangstellenden, cliŽnten en professionals.

Ik heb de mindfulness training nu al heel vaak gegeven aan verschillende doelgroepen en nog steeds geef ik de training met veel passie en plezier. Het geven van de training doe ik met recht met hart en ziel. Mindfulness verveelt nooit!

Privť ligt mijn interesse al heel lang bij meditatie. Via de mindfulness training is er een verbinding tussen mijn persoonlijke en werkzame leven gekomen.
Mindfulness heeft mij meer rust en ontspanning in mijn bestaan gegeven. Waar ik voorheen soms het gevoel had geleefd te worden en bekneld dreigde te raken tussen werk en privť. Nu ben ik me meer gewaar van de rust in mijn dag, de momenten die ik met aandacht creŽer en ik volledig aanwezig ben bij dat wat ik doe. Hierdoor ben ik in staat meer te genieten en in het midden van alle drukte de stilte met mij mee te nemen.

Ik zie mindfulness als een groot cadeau en het mooiste is dat je het jezelf kunt geven!